IPAF Veiligheidstraining

Veilig werken op hoogte

Veilig werken is nog steeds een heet hangijzer. Zeker als hier zwaar materieel wordt toegevoegd is het van belang voor bedrijven met betrekking tot de zorgplicht, dat personeel een gedegen en persoon specifieke opleiding volgt waarbij regelgeving en het veilig kunnen werken met hoogwerkers centraal staat.

CoronAccess.com is gecertificeerd instructeur. Dit houd in dat wij de opleidingen voor een IPAF-opleidingscentrum verzorgen. Hierdoor zijn trainingen op locaties in het hele land mogelijk, tevens bij u op het bedrijf.

De opleidingsdagen zijn van 08.00 – 16.00 uur waarbij de ochtenden benut worden om de theoretische kennis bij te brengen en nadat de ochtend is afgesloten met een examen, zal de middag ingevuld worden met het praktische gedeelte welke ook weer met een examen wordt afgesloten. Als voor beide examens een positief resultaat is behaald, krijgt de deelnemer een certificaat en PAL card opgestuurd. De groepen zijn bij IPAF opleidingen niet groter dan 10 man of vrouw, afhankelijk van de reeds aanwezige kennis. Hierdoor heeft de instructeur altijd de tijd om de juiste begeleiding en uitleg te geven.

Binnen de IPAF kan er ook gekozen worden om de theoretische kennis via een zogenoemde e-learning module zelf, in eigen beheer tot zich te nemen waardoor er enkel het praktische gedeelte op locatie wordt afgenomen. (let wel! er moet alsnog een theorie examen positief worden afgerond, voordat het praktische gedeelte kan starten.

Interesse? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen en een bedrijfsspecifieke offerte te ontvangen. Wij geven de opleidingen voor 4 verschillende categorie├źn waardoor u altijd de zekerheid heeft dat uw personeel voor en met het juiste materiaal wordt opgeleid.