Over ons

VALUE at any height.

Begin 2020 was de impact van het coronavirus binnen de machinewereld op zijn hoogtepunt. 

Er zou gesteld kunnen worden dat de verkoop van nieuwe machines nagenoeg onmogelijk was geworden. 

Om de samenwerking met zijn voormalige werkgever en netwerk te kunnen behouden heeft Maurice Jassies de ondernemersschoenen aangetrokken en CoronAccess opgestart. 15 jaar verkoopervaring en een uitgebreid netwerk hebben er voor gezorgd dat het bedrijf al in korte tijd een hechte groep afnemers heeft opgebouwd. 

CoronAccess is, zoals u vast reeds vermoedde, een verwijzing naar het virus dat de markt zo rigoureus heeft geraakt en veranderd. Corona heeft de markt echter niet enkel negatief beïnvloed, maar heeft ook nieuwe inzichten en mogelijkheden met zich mee gebracht. Zo is gebleken dat u als klant meer waarde hecht aan het ontzorgen dan aanvankelijk werd gedacht en uitgevoerd bij de grote partijen.

Met CoronAccess willen we hier een verschil in maken, en de klant niet simpelweg ‘een machientje verkopen’, maar een professioneel, eerlijk advies bieden, vergezeld door de verkoop van de juiste machines. Wij staan voor directe en korte lijnen, een goede adequate serviceverlening die altijd bereikbaar is (24/7) en een interessant onderhouds-aanbod.

Bij ons staat u als klant centraal, wij hopen ook u te kunnen verwelkomen als klant!

 

onze missie

Het verschil maken door een goed gedegen advies, korte lijnen en een persoonlijke aanpak op maat.

onze visie

Wij willen de markt geheel laten aansluiten op de behoeftes van individuele klanten. Altijd de juiste machines voor de juiste afnemer.

onze Waarden