Aanbod machines
Nieuwe machines
Gebruikte machines
Service en onderhoud

Nieuwe machines
CoronAccess is dealer van BG lift, ELS-lift, Bravi Platforms en … . Deze merken hebben een solide basis als het komt op betrouwbaarheid en bewezen restwaarden. Investeren in deze merken is financieel en operationeel lucratief. Voor onze eigen merken heeft CoronAccess een degelijke voorraad reserveonderdelen liggen die ervoor zorgen dat bij onderhoud of eventuele de machine snel weer ingezet kan worden.

Wij kunnen u gedegen adviseren op de aankoop en adviseren op het gebied van machine financieringen voor de juiste machine. Onze huismerk machines hebben wij veelal op voorraad staan en kunnen daardoor snel geleverd worden. Op wens van de klant kunnen wij deze machines gekeurd leveren. Wij werken hiervoor samen met Keuringsbedrijf van Winkoop als externe en onafhankelijke partij.

Daarnaast levert CoronAccess op verzoek van de klant ook andere merken. Een klein voorbeeld hierbvan zijn;  Manitou, JCB en Magni verreikers, NIFTYLIFT knikarm en aanhanger hoogwerkers, Platformbasket, CTE, HINOWA of Teupen spinhoogwerkers. Wij leveren altijd met minimaal 1 jaar fabrieksgarantie.

Gebruikte machines
Bij CoronAccess koopt u niet alleen nieuwe machines maar ook gebruikte machines kunt u met een goed gevoel bij ons kopen. Bent u specifiek opzoek naar een model dat nieuw lange levertijd heeft, of vind u het prettig een machine met de kop eraf te kopen? Onze machines zijn allemaal origineel Nederlands/Vlaamse machines en hebben allemaal een hoogwerkerboek waar de onderhoudsgeschiedenis in terug te vinden is. Indien gewenst kunt u bij ons, als een van de weinige bedrijven, ook op uw gebruikte machines een financiering krijgen. Wij adviseren u graag. Bij ons koopt u al gebruikte machines vanaf € 2.000,00. Zit de machine die u zoekt niet bij onze huidige voorraad? Vult u dan een zoekprofiel bij ons in en dan is de kans groot dat wij de juiste machine binnen 48 uur voor u gevonden hebben.

Ontzorgen en meedenken zijn 2 van onze kernwaarde die inmiddels door veel klanten al ontdekt zijn.